THE STORY

H Ground Branding ξεκίνησε το 2011, με τη φιλοσοφία των ολοκληρωμένων λύσεων και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη έργα και ιδέες βασισμένες σε επιστημονική εξειδίκευση, έρευνα και εμπνευσμένη υλοποίηση. Καθημερινή πρόκληση μας να ισορροπούμε ανάμεσα στον σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, το στοχευμένο marketing, την αποτελεσματική επικοινωνία και τις online εφαρμογές και να παράγουμε πρωτότυπα και λειτουργικά αποτελέσματα.

Η Ground Branding είναι εξειδικευμένη στην ανάπτυξη της επωνυμίας σας, δίνοντας έμφαση στη διαμόρφωση της αποκλειστικής κουλτούρας της εταιρείας, στοχεύοντας πάντα στην τελική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία στην Κρήτη που προτείνει και υλοποιεί Brand Management & Development.

WHY GROUND BRANDING

  • Το αποτέλεσμα των projects να αντιπροσωπεύει και να επικοινωνεί τη φιλοσοφία των πελατών μας.

  • Αναλαμβάνουμε από την αρχή τη στρατηγική και τοποθέτηση της επιχείρησης μέχρι την επικοινωνία της.

  • Απευθυνόμαστε σε κάθε μεγέθους εταιρεία που θέλει να επενδύσει και να αναπτύξει το brand name της.

  • Προσφέρουμε υπηρεσίες consulting & brand management με στόχο τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

  • Στόχος μας να επιτύχετε το αποτέλεσμα που στοχεύετε. Έτσι επιτυγχάνουμε μαζί.

THE TEAM

Η ομάδα της Ground Branding δημιουργήθηκε για να καλύψει ανάγκες στο χώρο της επικοινωνίας και του branding που δεν είχαν εξυπηρετηθεί έως τώρα από την αγορά. Είμαστε νέοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες που μέσα από συνεχή έρευνα και εκπαίδευση φροντίζουμε να προβλέπουμε τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία καινοτόμων και αποτελεσματικών project και το χτίσιμο δυνατών brands που μπορούν να διαφοροποιηθούν και να υπερισχύσουν στην αγορά.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Graphic Designer | Partner | Creative Director

ΜΕΕΤ NIKOLETA

Η Νικολέτα είναι σχεδιάστρια με μεγάλη και πολυποίκιλη εμπειρία στο χώρο του σχεδιασμού, της οπτικής ταυτότητας και της προϊοντικής επικοινωνίας. Με πρωτότυπη έρευνα, καθημερινό brainstorming, και τη μοναδική της έμπνευση καθορίζει το visual identity του brand σας και προτείνει ιδιαίτερες εφαρμογές για την ανάπτυξη του αλλά και τον κατάλληλο τρόπο για την αποτύπωση κάθε δράσης κύρους ή προώθησης με στοχευμένες ιδέες και υλοποίηση. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει “εικόνα” και “αίσθηση” στο brand σας,  το προϊόν σας ή την πιο εμπνευσμένη ιδέα σας!

ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΡΑΝΙΑ

Επικοινωνιολόγος | Partner | Communications Manager

ΜΕΕΤ RANIA

Η Ράνια είναι επικοινωνιολόγος με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της στρατηγικής επικοινωνίας και του content strategy. Ερευνά, εμπνέεται, δημιουργεί και προτείνει λύσεις στα πεδία της αρχικής ιδέας (concept) και της λεκτικής ταυτότητας. Ονοματολογία, slogan, λεκτική τοποθέτηση και επικοινωνιακή προώθηση του brand ή της εκάστοτε καμπάνιας. Είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να βρείτε την καθαρή και συγκεκριμένη “φωνή” που θα προσδιορίσει το brand σας, τη συμπεριφορά του αλλά και την καλύτερη δυνατή προώθησή του.

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΛΟΥΛΑΚΗ

Σύμβουλος Marketing | Partner | Marketing Manager

ΜΕΕΤ YOLANDA

Η Γιολάντα είναι Σύμβουλος Marketing με τουλάχιστον 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο των στοχευμένων στρατηγικών marketing και της τοποθέτησης ενός brand ή προϊόντος στην αγορά. Με διεισδυτική έρευνα στο brand και στην αγορά την οποία κινείται ο πελάτης, καθορίζει στρατηγική, τοποθέτηση και στοχεύει στην ανάπτυξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος του κάθε brand που αναλαμβάνει. Είναι αυτή που θα δώσει “θέση” και “πορεία” στην επιχείρηση, την υπηρεσία ή το προϊόν σας και θα φροντίσει για την αποτελεσματικότερη απόδοση της στόχευσής σας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

Graphic Designer

ΜΕΕΤ STELIOS

Ο Στέλιος είναι σχεδιαστής και συστατικό κομμάτι της Ground Branding σχεδόν από το ξεκίνημα της εταιρείας. Καθημερινά δημιουργεί και προτείνει οπτικές λύσεις και εφαρμογές γύρω από τη στρατηγική που έχει τεθεί για κάθε εταιρεία με τα δικά του μοναδικά στοιχεία. Μια φρέσκια και ισορροπημένη μάτια για κάθε project που υλοποιείται από την εταιρεία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ

Web Developer

MEET YANNIS

Ο Γιάννης είναι ο developer και η ήρεμη δύναμη της ομάδας. Με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και κατασκευή site, e-shops και applications φέρνει καθημερινά μια νέα πληροφορία και λύση στον digital κόσμο μας. Ενημερώνεται και εξειδικεύεται συνεχώς για να παρέχουμε στους πελάτες μας πάντα το επόμενο βήμα στο χώρο του digital branding και των διαδικτιακών εφαρμογών.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Γίνε μέλος της ομάδας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Στην ground branding πάντα αναζητάμε νέους συνεργάτες με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας ή να συνεργαστείς μαζί μας, στείλε το αναλυτικό βιογραφικό σου και δείγμα δουλειάς σου στο info@groundbranding.com.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μάθε τι μπορείς να κάνεις για την επιχείρησή σου σήμερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ